Οδοντιατρικα προιοντα - Οδοντιατρικά προϊόντα

Εγγραφή | Υπενθύμιση κωδικού


 
Καλωσήλθες Επισκέπτη!

E-Mail:

Κωδικός:


Υπενθύμιση κωδικού

Μη εγγεγραμμένος;
Δημιουργία λογαριασμού

 

Γιατί D.M.P;

ΣΙΓΟΥΡΙΑ D.M.P

Η D.M.P  είναι μια γρήγορα αναπτυσόμενη Ελληνική εταιρεία παραγωγής οδοντιατρικών υλικών υψηλής ποιότητας που είναι αφοσιωμένη στην αξιοπιστία,στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στις ανταγωνιστικές τιμές. Έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 13485 (Medical Devices) και το ΔΥ8/1384/04 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της (Quality Management System) για το σχεδιασμό,την παραγωγή και την διάθεση οδοντιατρικών υλικών.Όλα τα προιόντα φέρουν τη σήμανση CE και διατίθενται διεθνώς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εργαστείτε περισσότερο αποδοτικά παρά ποτέ με τα προιόντα της D.M.P τα οποία διακρίνονται για τις τεχνολογικές καινοτομίες τους και αποτελούν αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και εμπειρίας.

 ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η D.M.P εξασφαλίζει προιόντα υψηλής ποιότητας μέσο ομαλών και αποδοτικών γραμμών παραγωγής με εξαίρετες εγκαταστάσεις για έρευνα,ανάπτυξη υλικών και διαχείριση ποιότητας.Τα έτοιμα οδοντιατρικά υλικά,οι πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας καθ΄όλη τη διάρκεια χρήσης τους και της παραμονής τους στο Εργοστάσιο αποθηκεύονται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες σε αποθήκες σύμφωνα με τα Ευρωπαικά Πρότυπα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κατάλληλα όργανα ώστε να υποστηρίζει τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής,το συνεχές πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης καθώς και τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι η συνεισφορά στην επιτυχία των πελατών μας,με πρωτοποριακά προιόντα υψηλής ποιότητας,υποδομές και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.Η ποιότητα και ανθεκτικότητα των προιόντων μας και η αξιοπιστία των υπηρεσιών μας είναι το κλειδί για την Παραγωγικότητα και την επιτυχία σας.

 
Σχετικά με την HDS - Hellenic Dental Store

Εργαζόμαστε με συνέπεια έχοντας ώς πρωταρχικό μας στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών σας,παρέχοντας σύγχρονες υπηρεσίες,αλλά και απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τη γνώση και την εμπειρία από το 1985 της DMP στον τομέα των οδοντιατρικών υλικών.

 

Πολιτική Επιστροφών | Όροι χρήσης | Τρόποι Παραγγελίας | Τρόποι Αποστολής | Τρόποι Πληρωμής | Επεξεργασία, αλλαγή, διαγραφή προσωπικών δεδομένων | Επικοινωνία

(c) HDS.gr | Δουκίσσης Πλακεντίας 18,Χαλάνδρι 210.68 98 203,Fax 210 68 98 208 -