Οδοντιατρικα προιοντα - Οδοντιατρικά προϊόντα

Εγγραφή | Υπενθύμιση κωδικού


 
Καλωσήλθες Επισκέπτη!

E-Mail:

Κωδικός:


Υπενθύμιση κωδικού

Μη εγγεγραμμένος;
Δημιουργία λογαριασμού

 

Η Εταιρεία μας

Η D.M.P  ιδρύθηκε στήν Ελλάδα το 1985 και ανέπτυξε μια σειρά οδοντιατρικών κραμάτων αμαλγάματος σε μορφή σκόνης,αλλά και κάψουλας για την έμφραξη δοντιών.Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία των αμαλγαμάτων η εταιρεία ανέπτυξε μια σειρά σιλικονούχων αποτυπωτυκών υλικών συμπύκνωσης,υψηλής ευκρίνειας για την τεχνική διπλής αποτύπωσης.Η D.M.P συνέχισε να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη,ώστε να διευρύνει την γκάμα των προιόντων της,με στόχο την ικανοποίηση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των πελατών της. Αυτό οδήγησε στο να δημιουργηθεί μια σειρά εμφρακτικών υλικών υψηλής αισθητικής.Φωτοπολυμεριζόμενες σύνθετες ρητίνες διαφόρων τύπων,καθώς και χημικά πολυμεριζόμενες ρητίνες, συγκολλητικοί παράγοντες και αδροποιητές εντάχθηκαν στα προιόντα που διαθέτει στην παγκόσμια αγορά.Σήμερα η D.M.P δραστηριοποιείται σε πάνω από 60 χώρες κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς με τα προιόντα της.Το 2010 εξασφαλίζοντας έγκριση των προιόντων της ίδρυσε και την D.M.P USA αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το μερίδιο αγοράς της. 

Το 2010 ιδρύθηκε η HDS Α.Ε  HELLENIC DENTAL STORE με σκοπό την προώθηση των προιόντων της D.M.P και στην Ελληνική αγορά. Απασχολεί περισσότερα από 15 άτομα πλήρως εκπαιδευμένα σε όλους τους τομείς προιόντων και υπηρεσιών.

Η HELLENIC DENTAL STORE δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες της,έχοντας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της την απόλυτη ικανοποίηση του ΠΕΛΑΤΗ. Πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι άλλωστε και η συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού μας,προσεκτικά επιλεγμένου για την επαγγελματική του υπευθυνότητα,έχοντας ώς προτεραιότητα την απόλυτη κατανόηση της εργασίας των πελατών μας και την αφοσίωση στο να βοηθούν και να δίνουν τις κατάλληλες λύσεις.

Με υπερηφάνεια για την Ελληνική της καταγωγή και με διάπλατους ορίζοντες που βλέπουν προς όλο τον κόσμο,η D.M.P λειτουργεί δίνοντας προτεραιότητα στις αξίες επενδύοντας σε νέα προιόντα και διατηρώντας υψηλό το επίπεδο εξειδίκευσης στον τομέα του οδοντιατρικού υλικού.

Για την HDS

Ιωάννης Δημ.Νάκος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

 
Σχετικά με την HDS - Hellenic Dental Store

Εργαζόμαστε με συνέπεια έχοντας ώς πρωταρχικό μας στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών σας,παρέχοντας σύγχρονες υπηρεσίες,αλλά και απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τη γνώση και την εμπειρία από το 1985 της DMP στον τομέα των οδοντιατρικών υλικών.

 

Πολιτική Επιστροφών | Όροι χρήσης | Τρόποι Παραγγελίας | Τρόποι Αποστολής | Τρόποι Πληρωμής | Επεξεργασία, αλλαγή, διαγραφή προσωπικών δεδομένων | Επικοινωνία

(c) HDS.gr | Δουκίσσης Πλακεντίας 18,Χαλάνδρι 210.68 98 203,Fax 210 68 98 208 -